Selecteer een pagina

Yerke Journaal

Yerke Journaal nr. 6

September 2020

We zijn er weer! Na een zomerstop voor de nieuwsbrief hebben we weer veel te melden. We hebben achter de schermen veel geregeld en stukje bij beetje komt de start van de bouw dichterbij.
Het contract voor onze Sterke Yerke-bieren is door brouwerij LEV en Sterke Yerke getekend bij advocaat De Haan en de bieren zijn nu op een aantal plaatsen verkrijgbaar.

Yerke Journaal nr. 5

Juni 2020

 
Omdat we volgende maand even overslaan vanwege de zomervakantie, hebben we dit keer een bomvol Yerke Journaal.
Zo vertellen we jullie graag over het Yerke Junior-project, dat de Maritieme Academie in Harlingen in samenwerking met ons en het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek lanceert.
Daarnaast stellen we weer een ambassadeur aan je voor en zetten we een sponsor in de spotlight. Student Julian stelt zichzelf voor en vertelt wat hij voor Sterke Yerke doet.

Yerke Journaal nr. 4

Mei 2020

We willen je in dit Yerke Yournaal voorstellen aan onze ambassadeur Douwe Faber van de Ekwadraat Group, die zich bezighoudt met het begeleiden van bedrijven bij het realiseren van lokale, innovatieve en duurzame oplossingen. Daarnaast hebben we een interview met een van van de drijvende krachten achter Sterke Yerke: Marten Reitsma.

Yerke Journaal nr. 3

April 2020
We hebben dit keer weer een update over de bouw, we stellen onze ambassadeur Lutz Jacobi kort voor en we hebben een interview met Franc Vergnes, die met zijn bedrijf DécoTime Sterke Yerke IV sponsort en zelf actief is als vrijwilliger voor onze stichting.

Yerke Journaal nr. 2

Maart 2020
Allereerst delen we een update van de bouw van ons vlot, kunnen we melden dat we een partnership met Circulair Friesland zijn aangegaan en zetten we onze ambassadeur Edison Rijna in de spotlight. Je leest ook een interview met De Vries Maritiem, onze sponsor voor de zeilen en we delen een blog van Elina over wat ze aantrof op het strand van Texel.

Yerke Journaal nr. 1

Je hebt zojuist het allereerste Yerke Journaal van Sterke Yerke ontvangen! Dat betekent dat ook jij geïnteresseerd bent in onze missie: meer bewustwording creëren voor het plastic soup-probleem en mensen in beweging krijgen om anders met plastic om te gaan. 

Volg Sterke Yerke via