Selecteer een pagina

Yerke Journaal

Yerke Journaal nr. 4

Mei 2020

We willen je in dit Yerke Yournaal voorstellen aan onze ambassadeur Douwe Faber van de Ekwadraat Group, die zich bezighoudt met het begeleiden van bedrijven bij het realiseren van lokale, innovatieve en duurzame oplossingen. Daarnaast hebben we een interview met een van van de drijvende krachten achter Sterke Yerke: Marten Reitsma.

Yerke Journaal nr. 3

April 2020
We hebben dit keer weer een update over de bouw, we stellen onze ambassadeur Lutz Jacobi kort voor en we hebben een interview met Franc Vergnes, die met zijn bedrijf DécoTime Sterke Yerke IV sponsort en zelf actief is als vrijwilliger voor onze stichting.

Yerke Journaal nr. 2

Maart 2020
Allereerst delen we een update van de bouw van ons vlot, kunnen we melden dat we een partnership met Circulair Friesland zijn aangegaan en zetten we onze ambassadeur Edison Rijna in de spotlight. Je leest ook een interview met De Vries Maritiem, onze sponsor voor de zeilen en we delen een blog van Elina over wat ze aantrof op het strand van Texel.

Yerke Journaal nr. 1

Je hebt zojuist het allereerste Yerke Journaal van Sterke Yerke ontvangen! Dat betekent dat ook jij geïnteresseerd bent in onze missie: meer bewustwording creëren voor het plastic soup-probleem en mensen in beweging krijgen om anders met plastic om te gaan. 

Volg Sterke Yerke via