Selecteer een pagina

Donateur worden

Werk mee aan een gezonde toekomst

Ondersteun jij ons?

Natuurlijk word ik donateur!

Voor al onze activiteiten is uiteraard geld nodig. Naast sponsors zijn het ook de giften en donaties waarvan de Stichting Behoud Erfgoed Sterke Yerke het project betaald. Door donateur te worden, kan je de stichting het plastic soup project met het vlot Sterke Yerke IV financieel ondersteunen én blijf jij op de hoogte blijven van onze activiteiten. Donateur worden kan al vanaf € 5,- per maand. Uiteraard mag je meer betalen als je portemonnee dat toelaat, het is een zeer goede investering. Je werkt mee aan een gezonde toekomst van onze wereld en krijgt via e-mail en social media te horen wat wij allemaal met jouw donatie doen. Je kan natuurlijk ook eenmalige donatie doen.

Ik ben donateur en ontvang 2 Re-Sack zakken voor groente en fruit

De Sterke Yerke fruitzakken/groentezakken zijn gemaakt van biologisch katoen. Je kunt ze meenemen naar de supermarkt, de markt en er je groenten, fruit of andere dingen in bewaren. De zakken zijn makkelijk te sluiten met een trekkoord en doordat katoen ademt blijft de inhoud langer goed.


  • Biologisch katoen, GOTS certified, plasticvrij verpakt – formaat 30 x 38 cm
  • Fair gemaakt in India


Eigenlijk is het heel simpel en logisch. Je gaat naar de winkel en neemt je eigen tas mee. Waarom dan niet ook een herbruikbare zak om je fruit of groenten in mee te nemen. Elke aankoop scheelt weer een plastic zak en onnodig afval. Alle kleine beetjes helpen, je bespaart niet alleen op grondstoffen zoals aardolie, maar je voorkomt ook een flinke afvalberg aan plastic.

Wanneer je vaste donateur wordt vanaf €5,- per maand dan krijg je deze gratis thuisgestuurd!

Aanmelden als donateur

Volg Sterke Yerke via