club van 100

Een nieuwe club die ons ondersteund!

Natuurlijk word ik club van 100 lid!

Voor al onze activiteiten is uiteraard geld nodig. Naast sponsors zijn het ook de giften en donaties waarvan de Stichting Behoud Erfgoed Sterke Yerke het project betaalt. Door lid te worden, kan je ons Plastic Soup-project met het vlot Sterke Yerke IV financieel ondersteunen én blijf jij op de hoogte van onze activiteiten.

Club van 100 lid worden kan al vanaf € 100,- per jaar. Uiteraard mag je meer betalen als je portemonnee dat toelaat. Je werkt mee aan een gezonde toekomst van onze wereld en krijgt via onze nieuwsbrief en social media te horen wat wij allemaal met jouw donatie doen. Je ontvangt een revers pin en een factuur waarmee je deze gift kunt opvoeren als aftrekpost bij je belastingaangifte. Goed te weten: Onze stichting heeft de ANBI status!

Bepaal zelf de hoogte van je gift

Aanmeldformulier
Jaarlijkse gift
Uiteraard mag je meer betalen als je portemonnee dat toelaat.
Vul hier je gegevens in
Betaalwijze
Ik geef toestemming om het bovenstaande bedrag met de aangegeven frequentie van mijn rekeningnummer af te schrijven.

Ik word tot wederopzegging Club van 100 lid van het Sterke Yerke project en geef toestemming aan de Stichting Behoud Erfgoed Sterke Yerke voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar mijn bank om de bovenstaand aangegeven bijdrage van mijn rekening af te schrijven.
Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met je bank (vraag uw bank naar de voorwaarden). Wil je het lidmaatschap opzeggen, laat het ons weten middels het sturen van een e-mail naar lex@sterkeyerke.nl of bel ons op 06 205 82 271